Read it Later
You did not follow anybody yet.

Declarații incendiare – astăzi, după una dintre cele mai mari și mai semnificative victorii ale carierei sale, Satan, Prințul Întunericului, își prezintă reușita de a Îl învinge pe Fiul lui Dumnezeu pe cruce, vineri după-amiază.

Declarația a fost transmisă într-o emisiune din lumea interlopă, în timp ce Lucifer se lăuda cu victoria sa „uriașă, absolut epică”, ucigându-l pe Mesia.

 

“Într-adevăr, aceasta a fost una dintre cele mai mari realizări din viața mea”, a spus Satan în timp ce pe ecran era afișat mesajul „Misiune îndeplinită”. “Vorbim despre una dintre cele mai bune victorii, poate din istorie. Toată lumea o spune. Nu obișnuiesc să mă laud, dar din moment ce oamenii au întrebat, da, zvonurile sunt adevărate. L-am ucis pe Fiul lui Dumnezeu, singura speranță de mântuire a omenirii și nu există nicio șansă de revenire.”

 

“E absolut magnific!”. Satan a scos apoi o copie a ziarului Adevărul – Ierusalimul Antic și a citit triumfător titlul, care spunea: „Satan îl învinge pe Isus”. “După cum știți, îmi plac jurnaliștii – unii dintre oamenii mei preferați – și mă bucur că au relatat încă o poveste adevărată chiar aici. Minunat! Extraordinar!”

 

În ziua publicării, Satana fusese ușor tulburat de sunetul unei pietre care se rostogolea undeva în depărtare, dar îl ignorase rapid, spunându-și că „probabil nu era nimic”.

După https://babylonbee.com/news/satan-releases-statement-declaring-victory-over-jesus

 

Photo by Joshua Sortino on Unsplash

Read it Later

Donează online și susține Edictum Dei.

Donează

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Go to Top
Add Comment
Loading...

Post comment

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close