Read it Later
You did not follow anybody yet.

După ce a renunțat la OnlyFans și l-a găsit pe Cristos, Blac Chyna se bucură de titlul de doctor la un colegiu biblic

 

Blac Chyna și-a etalat recent diploma de doctorat pe care a obținut-o anul acesta de la un colegiu biblic.

 

Realizarea academică vine la mai puțin de un an după ce modelul și influencerul a fost botezată creștină și s-a angajat să se convertească drastic pentru Iisus Hristos. Schimbarea a determinat-o să renunțe la site-ul pentru adulți OnlyFans și să își îndepărteze tatuajele „demonice”.

 

Chyna, al cărei nume real este Angela Renee White, a împărtășit luni pe Instagram o imagine cu diploma sa de doctorat. În descrierea care însoțește imaginea, White a scris: „Pe 17 ianuarie 2023 mi-am luat doctoratul în arte liberale de la Sacramento Theological Seminary and Bible College. Doctor Angela Renee White”.

 

Cea mai recentă realizare a mamei și studentei urmează unui an de schimbări uimitoare în viața ei, după ce a fost botezată în luna mai a anului trecut și a decis să își trăiască viața pentru Hristos.

 

O postare pe Instagram de săptămâna trecută a surprins momentul botezului ei de acum aproape un an. În imagine apare White scufundată în apă de către un pastor. Ea a dat scris lângă fotografie: „Am renăscut de ziua mea de naștere 5-11-22. Dumnezeu este bun”.

 

Unul dintre primii pași importanți ai lui White în călătoria ei spre o viață în credință a fost renunțarea la contul ei de pe OnlyFans, o platformă de socializare pe bază de abonament folosită în principal de lucrătorii sexuali, adesea pentru a împărtăși materiale pornografice cu ei înșiși.

 

Pe lângă renunțatul la platformă, ea a făcut pasul dramatic de a reveni la aspectul de dinainte de operațiile estetice și alte proceduri cosmetice. White a suferit o operație de reducere a sânilor și a avut și injecțiile cu silicon din spate eliminate. De asemenea, White și-a dizolvat injecțiile de tip filler din față.

 

În timpul unei apariții la o emisiune, White a vorbit despre convertirea ei și stilul de viață radical nou, susținând că Duhul Sfânt a inspirat-o să facă această schimbare dramatică. Ea a spus: „Sincer, pentru mine, a fost ca și cum [am spus că] asta este prea mult. Este timpul pentru o schimbare. Nu sunt cu adevărat eu. Ceva a venit asupra mea, ca și cum Duhul Sfânt a venit peste mine. Și am zis: «Știi ceva? Trebuie să-mi dau seama care este scopul meu în viață. De exemplu, de ce sunt aici?»”.

 

White a adăugat că simțea că activitatea de pe OnlyFans „este o fundătură”. Ea a adăugat: „Ori de câte ori ceva pare că îți oferă bani rapizi, niciodată nu se termină bine. Niciodată nu vrei să urmărești banii. Întotdeauna trebuie mai degrabă să atragi banii.”

 

White a precizat că a crezut întotdeauna că ce obișnuia să facă pe OnlyFans „nu era corect”, dar a susținut că botezul ei a motivat-o să renunțe la platformă. Ea a spus: „Și, sincer, când m-am botezat, am știut că Dumnezeu mi-a spus: «Nu trebuie să faci asta. Nu pentru asta te-am pus aici, ca să te înjosești. Pentru că trupurile noastre [sunt] un templu».”

 

Un text de Gabriel Hays pentru Fox News

Read it Later

Donează online și susține Edictum Dei.

Donează

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Go to Top
Add Comment
Loading...

Post comment

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close